Avís legal

El present avís legal (d’ara endavant, l'”Avís Legal”) regula l’ús del servei del portal d’Internet www.noupasssabatesicomplements.cat/ (d’ara endavant, la “Web”) de Sabateria Nou Pass S.L. amb domicili social en Avinguda dels Països Catalans, 21-23 · Balaguer amb CIF B25626573.

Legislació
Amb caràcter general les relacions entre Sabateria Nou Pass S.L. amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en la Web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles. Les parts renuncien expressament al fur que els pogués correspondre i sotmeten expressament als Jutjats i Tribunals de Balaguer per resoldre qualsevol controvèrsia que pugui sorgir en la interpretació o execució de les presents condicions contractuals.

Contingut i ús
L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb Sabateria Nou Pass S.L. El titular del web no s’identifica amb les opinions abocades en el mateix pels seus col·laboradors. L’Empresa es reserva el dret d’efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes en el seu Web, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es prestin a través de la mateixa com la forma en la qual aquests apareguin presentats o localitzats en els seus servidors.

Propietat intel·lectual i industrial
Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de Sabateria Nou Pass S.L. i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni encara citant les fonts, excepte consentiment per escrit de Sabateria Nou Pass S.L. Tots els noms comercials, marques o signes diferents de qualsevol classe continguts a les pàgines web de l’Empresa són propietat dels seus amos i estan protegits per llei.

Enllaços (links)
La presència d’enllaços (links) a les pàgines web de Sabateria Nou Pass S.L. tenen finalitat merament informativa i en cap cas suposen suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.

Política de galetes (o cookies)
Sabateria Nou Pass S.L. utilitza les galetes estrictament necessàries i essencials perquè vostè utilitzi el nostre lloc Web i es pugui moure lliurement, utilitzar àrees segures, opcions personalitzades, etc. A més a més, Sabateria Nou Pass S.L. utilitza galetes que recullen dades relatives a l’anàlisi d’ús del Web. Aquestes s’utilitzen per ajudar a millorar i mesurar l’ús i el rendiment de la pàgina per tal d’optimitzar-la i personalitzar-la.
El nostre lloc també pot tenir enllaços de xarxes socials (com Facebook o Twitter). Sabateria Nou Pass S.L. no controla les galetes utilitzades per aquests webs externs. Per a més informació sobre les galetes de les xarxes socials o altres webs alienes, li aconsellem revisar les seves polítiques de galetes.

Més informació sobre les galetes a Guia sobre el uso de las cookies de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Newsletter
Al registrar-te acceptes la nostra política de privadesa i que Sabateria Nou Pass S.L. t’enviï per correu electrònic productes i informació, així com serveis, relacionats amb els teus interessos. Només després de fer clic en l’enllaç del primer correu electrònic rebut, el registre s’haurà completat. Podràs donar-te de baixa o modificar les teves dades mitjançant els enllaços de cada correu electrònic rebut

Dades Fiscals
Sabateria Nou Pass S.L.
CIF: B25626573
Paisos Catalans, 21-23
25600 – Balaguer (Lleida)
Espanya
Telèfon: +34 973 449 782
E-mail: noupass@hotmail.com